lørdag den 4. april 2020

Fyldte chokolader

Så er jeg også kommet i gang med at lave fyldte chokolader. Det er Callebaut chokolade jeg bruger.
Det er nu meget sjovt at arbejde med, men hold da op det kan svine køkkenet til :)
Jeg har fået lavet lidt forskellige fyldte chokolader.


Disse første chokolade er skallerne lavet af Ruby og fyldt med salt karamel. 

De første jeg fik lavet. De fik lidt kakaosmørfarve i formen. Det er bare påført med en pensel, efter jeg har varmet farven op i micro oven. Det må helst ikke komme over 50 grader har jeg læst, og det kan jeg kun undgå ved at have den på Max 800 W, og give den 10 sekunder af gangen, ud og ryste og ind igen, sådan bliver jeg ved til alt er smeltet. HUSK låget skal være taget af. jeg tager også temperaturen på den undervejs for at sikker mig jeg ikke kommer over de 50 grader.


Jeg bruger kakaosmørfarverne fra Roxy & Rich.


Kronerne her er lavet af hvid chokoladeskaller og er fyldt med Mint fyld.
Formen fik en lag  med penslet antik guld.
Fyldet består af fondatpulver blandet op med vand og tilsat Mint aroma, 2 dråber.


Næste portion chokolade er chokoladeskallerne af Ruby og fyldet er med jordbær baileys ganache, som også er lavet på Ruby chokolade.


Her havde formene fået strint af forskellige kakaosmørfarve, en blå, hvid og guld.


De sidste fik jeg så lavet i dag. det er Callebaut Gold, som smager vildt godt af karamel.
Her har jeg en whisky ganache i den til venstre og den til højre er med salt karamel. Her har jeg valgt ikke at give formen nogen farve. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar