mandag den 6. januar 2014

Min fødselsdags kage

Ja de er desværre længe side jeg har lavet noget, men har haft travlt med det nye hus og prøve at få anlagt have, og så jeg været så uheldig at komme til skade på arbejde, og nu er sygmeldt med ryggen, så der bliver ikke brugt tid i køkkenet, men i sengen.
 
Jeg havde fødselsdag her den 25 december, og havde mine forælder hos os til jul, så jeg fik min mors hjælp til at lave en kage til mine søskende som gerne så der var en af min fine kager når de kom til frokost og til kaffe sener.
 
 
Det blev en simpel kage, min mor ikke havde prøvet det før og jeg ikke rigtig kunne gøre så meget selv.
 
 
Kagen består af 2 lyse bunde og der er daim mouse i. Den er op smurt med palmincreme og overtrukket med hvid fondant, den er pyntet med blå snefnug i 3 størrelser som har fået lidt glimmer på.
 

 
Overtrækning er ikke blevet så god, men kunne ikke stå særlig længe eller stå og bevæge mig ret meget, så den fik ikke så pæn en afslutning, men de små snefnug kunne dække det værste af det.
 
 
Min mor tog sig af op smøringen af kagen og den var første gang hun gjorde det, med en creme der var lidt tykt, men hun gjorde det ret godt til det var første gang, var ret imponeret af hende.
 
 
Men med hinandens hjælp fik vi lavet en kage til min fødselsdag.

2 kommentarer:

  1. jeg synes mange gange at kage (eller almindelig ret mad) som er lavet enkelt smager rigtig god. Ved ikke hvorfor, måske fordi de enkelte smagsnuancer kommer rigtig frem.

    Diammousse - det må jeg klart prøve en gang. Elsker daim, men har endnu ikke prøvet at lave det som mousse :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja daim smager godt og giver lige lidt mere end alm. chokolade mousse, og så elsker min forlovet den rigtig meget, så når mulighed er der, så laver jeg den til ham :)

      Når den så skal være den eneste i kagen syntes jeg den skulle være en mousse for at give lidt fylde, for ikke at der skulle være for meget kage bunde.

      Slet