Der skal bruges.
2 dl limesaft
6 æggeblommer
3 hele æg
75 g sukker
110 g smør i små stykker
125 g hvid chokolade i små stykker
Fremgangs måde.
Varm limesaften ved svag varme i en kasserolle.
Pisk de 3 hele æg og de 6 æggeblommer i en skål sammen med sukker.
Den varme limesaft blandes i, og det hele sættes over svagevarme. Rør, til cremen bliver tyk, ca. 3-4 minutter.
smørret og den hvide chokolade tilsættes. Rør, til det hele er smeltet.
Hæld cremen i en beholder, der lukker tæt, og stil det i køleskabet til næste dag.
Jeg havde svært ved denne gang at få det tyk, så en hurtig beslutning, tog jeg 3 plader husblas i og rørte ud mens det stadig var varm. for at få det til at stivne i køleskabet. det gjorde det også efter nogle timer i køleskabet. så det kunne heldigvis godt bruges.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar